Zwalmvallei tussen Nederbrakel en Nederzwalm

URI : https://id.erfgoed.net/plannen/1785

  • Onroerenderfgoedrichtplan

  • Dit onroerenderfgoedrichtplan is ontstaan door artikel 12.3.15 in het Onroerenderfgoeddecreet van 12 juli 2013. Als overgangsbepaling stelt dit artikel definitief aangeduide ankerplaatsen overeenkomstig het Landschapsdecreet van 1996 gelijk met onroerenderfgoedrichtplannen. Dit onroerenderfgoedrichtplan is bijgevolg niet transversaal of participatief opgemaakt en verschilt daardoor van de richtplannen die zijn opgesteld na 2016.

Erfgoedobjecten

Indien je op de kaart geen polygonen te zien krijgt, beschik je mogelijk over een verouderde browser. We raden je aan om de meest recente versie van Firefox, Edge of Chrome te gebruiken.

Alle erfgoedobjecten van Zwalmvallei tussen Nederbrakel en Nederzwalm  


Downloads

Alle bestanden downloaden

Onroerenderfgoedrichtplan
Bestand: Zwalmvallei_Inhoudelijk_dossier.pdf

Bijlage
Bestand: Zwalmvallei_Fotobijlage.pdf

Plan
Bestand: Zwalmvallei_Fotokaart.pdf

Plan
Bestand: Zwalmvallei_Erfgoedkenmerken.pdf


Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.